Vandaag is mijn nieuwe website in de lucht. Met iets nieuws is er ook een afscheid. Ik las alle lieve hartverwarmende reacties van de afgelopen jaren van de nabestaanden die iets in mijn gastenboek hebben geschreven. Deze woorden wil ik graag meenemen, niet naar mijn site , maar naar mijn eerste blog . Ik hoop dat ik voor nog meer mensen de komende tijd betekenisvol kan zijn.

18.10.09 12:57 annemiek en migchiel
Hallo,
Via via hoorde we over jou concept, direct waren we enthousiast over het idee om een eigen, persoonlijke urn te kunnen maken voor onze overleden zoon. Wij zijn heel blij met de mooie urn die we bij je hebben kunnen maken. De workshop hebben we als heel bijzonder ervaren en zijn super blij dat we samen een compleet unieke urn hebben kunnen maken voor onze kanjer. We gaan hem een heel mooi plekje geven.

groetjes,
annemiek en migchiel
01.11.09 19:08 Martha Middelhof
Ha Danielle en Jan,
Ik ben nog steeds blij met Urn to Be in aanraking te zijn gekomen. Het geeft mij een ontzettend fijn gevoel zelf een eigen ‘huisje’ voor mijn overleden partner gemaakt te kunnen hebben op de workshop. De sfeer op de workshop was heel gemoedelijk en ontspannen en goed verzorgt. En het resultaat mag er zijn! Het eindresultaat voldoet geheel aan wat ik voor ogen had en heeft (voorlopig) een mooi plekje in mijn kamer. Mijn complimenten. Ik heb er door op deze manier een persoonlijk plekje voor de as te realiseren veel rust voor terug gekregen.
Ook aan de begeleiding bij de rouwverwerking door Jan heb ik veel baat gehad. Ik kan weer verder.
Beiden bedankt voor jullie inzet en veel goeds en succes verder.
Groet,
Martha Middelhof
05.10.10 19:11 Mark&Gaya
Super blij zijn we met onze mooie urn voor ons zoontje Sepp*. Helemaal zoals we het in onze hoofd hadden.
Ook onder de indruk van hoe het gemaakt word, je adviezen en evt ideeen,maar alles in overleg en met veel respect. Het voelde heel goed.
Sepp* heeft nu ook een mooi “huisje”.
Onze dank is groot.
Mark&Gaya Sepp*
23.11.10 15:37 Susanne Timmerman
De urn is prachtig!! Wat ben ik er blij mee zeg…Heel erg bedankt voor je moeite en liefdevolle werk.
02.12.10 08:04 Linda Neijhof


Beste familie van Assema,

zoekend op het internet kwam ik uw website tegen en werd ik getroffen door
uw werk. Mooi, heel erg mooi.
16.05.11 16:14 Susanne
Hoi Danielle,

Ik wil je bedanken voor je alles. Het maken van de urn voor mijn vader onder jouw zorgzame begeleiding was heel erg prettig! Ik waardeerde het ook heel erg dat we alles zo snel konden doen, zodat m’n vader nog de gekleide versie van de urn heeft kunnen zien.

Lieve groet,
Susanne
20.04.11 21:48 jacqueline
> Hallo Danielle,
>
> De urn past perfect bij onze kater.
> Grijs, wit, robuust, bijzonder, net zoals hij was.
>
> Gr. Jacqueline
17.03.11 16:50 Anneke Oppenhuis
Hallo Danielle, Samen met mijn zus hebben wij met jou, uit verschillende werkstukken een mooie mix kunnen bedenken voor de urn voor onze vader. We hebben het proces van het maken kunnen volgen omdat je ons steeds foto’s mailde. We waarderen heel erg jouw integere en liefdevolle manier van werken en zijn ook blij met jouw hulp achteraf! En…wat is de urn mooi geworden! Dinsdag 22 maart wordt hij geplaats, op de eerste dag van de lente….Veel liefs en succes toegewenst van Karin en Anneke
07.02.11 21:11 petra van der waal
Hallo Danielle,
Ontzettend bedankt voor je berichtje bij mij. Ik vond het zo spontaan.
Wat is dit een mooie site.
Echt bijzonder allemaal!
Heel veel succes.
Groetjes Petra
24.01.11 21:29 Willy Wiersma Kwantes
Lieve Danielle,

iedere dag kijk ik met liefde en trots naar de urn die wij in oktober 2010 samen voor mijn lief Jaap hebben gemaakt. Het doet mij gewoon heel goed dat hij bij mij thuis zo’n mooi persoonlijk plekje heeft gekregen.
Het maken van de urn vond ik heel bijzonder. Je bent gewoon een schat en heel integer.
Wat is dit een prachtige manier om verdriet te verwerken!
Nogmaals dank je wel en veel succes met Urn to Be.

groeten, Willy.

1

19.07.11 19:15 corrie hagenaars
hallo danielle, ik heb vandaag de urn thuis gekregen ik vind hem heel mooi en ben er heel blij mee. Ik dank je hartelijk voor de goede zorg en begeleiding die je mij heb gegeven ik kan het iedereen aan bevelen om bij jou een urn te laten maken ik dank je voor alles groetjes corrie
>
04.06.11 19:41 Remco en Manuela Baas
Beste Danielle,

Bedankt voor alle goede hulp bij het maken van de urn voor onze kinderen, opa en oma. Hij is prachtig en staat al bij opa op de kast. Ook bedankt voor alle goede zorg. Je bent een gedreven persoon die er staat voor haar klanten. Dat ik kleien ooit leuk zou vinden had ik nooit durven denken maar wij komen snel weer om iets moois bij je te maken.

Lieve groet, Remco en Manuela
23.05.11 09:51 ellen

Nogmaals bedankt. Nieuwe steentjes(witte) gekocht op graf ouders. Met
zwarte steen, rode schaal en rode stokroos is echt weer heel mooi
geworden.

Bedankt voor leuke twee keer knutselen.

Bedankt. Ellen
16.07.12 16:44 Els en Sascha
Hoi Danielle ,
we zijn heel blij met het muurtje met de 2 kabouters.
Ze staan op een heel mooi plekje op ons balkon.
Nogmaals dank je wel voor je warme begeleiding !
Groetjes Els en Sascha.
15.07.12 16:31 Tess
Hey Lieve Daan!
Wij willen op deze manier jou bedanken dat je zo’n prachtige urn voor onze Olli hebt gemaakt, precies naar wens en ook heel mooi om naar te kijken. Je bent een schat van een vrouw die goed naar onze wensen hebt geluisterd en er een heel eigen draai aan ons idee hebt gegeven. Blij dat we dit via jou hebben gedaan!
Groetjes en een dikke knuffel van ons, Jason en Tess
21.11.11 11:55 Marja en Machiel
Lieve Danielle,

Via deze weg willen m’n moeder en ik je nogmaals erg bedanken voor de fijne steun en begeleiding bij het maken van de urn voor mijn vader. Wij zijn erg trots op het eindresultaat. Het gaf ons een fijn en goed gevoel om daar met jou mee bezig te zijn.

We wensen jou en je gezin alle goeds.

Lieve groet, Marja en Machiel
04.10.11 00:12 Sonja
Lieve Danielle

We zijn zo blij dat we voor jou hebben gekozen om samen met ons een urn te maken . Je hebt een bijzondere kijk op het leven en bent er ook voor de mens met een kleinere beurs. We hebben jou advies erg op prijs gesteld om iets te maken waar we ook later nog blij van raken. dank je lieve Danielle je bent een zeer warme vrouw .Wat een goed idee om mensen zo te begeleiden . Er zijn meer plaatsen waar je een persoonlijke urn kunt laten maken, maar bij jou mochten we het zelf doen.

We hopen dat je nog heel veel mensen blij gaat maken .

Sonja en Jaap
10.02.13 14:53 Omi
Dag Danielle,

Wat bijzonder is het, dat ik mijn eigen urn mag/kan maken, samen met mijn man en (klein)kinders.
Met ieder onze eigen inbreng, samen met jouw suggesties is het een zeer mooie persoonlijke urn geworden. Ik denk er met warme gevoelens aan terug, wat wij er samen als vijftal ervan gemaakt hebben, elk van ons kon er letterlijk een stukje van zichzelf in kwijt.
De reacties van de mensen die mijn urn zien zijn hartverwarmend en ontroerend, ook dit hoort bij het afscheid nemen van mijn leven.
Danielle, dank hiervoor, dat je nog vele mensen zo tot steun kan zijn.
30.10.12 10:23 Caroline de Baan-Bär
Lieve Daniëlle,

Laat, maar niet minder gemeend, wil ik jou via dit gastenboek nogmaals bedanken voor de urnen die je voor de as van mijn ouders gemaakt hebt.
Na vele sites bekeken te hebben, ben ik bij jou terecht gekomen. Van meet af aan was jouw begeleiding persoonlijk, attent en lief.
De eerste urn die je hebt gemaakt was prachtig van vorm, kleur en uniek. Gaande het proces van wording, hield je me op de hoogte per mail, met foto’s en kon ik nog wensen aangegeven. Toen ik vervolgens een tweede urn nodig had, klopte ik zonder twijfel weer bij je aan.
Ik ben enorm blij met het resultaat van beiden en weet dat het zo goed is.
Wie weet kruisen onze paden ooit nog eens (liever voor iets anders dan een urn).
Je bent een bijzonder mens. Succes met al wat je onderneemt!
Caroline
12.10.12 08:56 Willy Wiersma Kwantes
Hai Danielle, ik las een mooi artikel over je in het Noorhollands Dagblad. Wij hebben in oktober 2010 samen een urn gemaakt voor Jaap, mijn lief.
Afgelopen mei ben ik samen met mijn kinderen, hun partners én kleinkinderen naar Samos geweest, het eilandje waar Jaap zó graag kwam. We hebben daar een gedeelte van zijn as verstrooid en een olijfboompje gepland. Het was een prachtig ritueel. Het grootste gedeelte van de as is echter hier bij mij thuis in die prachtige urn. Dank je wel nogmaals hiervoor. Lieve groet, Willy.
10.05.13 13:10 Bas de Kort
Hallo Daniëlle,

Ik vond de Moederdag workshop erg leuk en mijn moeder vond wat ik gemaakt had erg mooi.

Bas
10.03.13 20:29 Chantal Hagen
Beste Daniëlle,
Bij jou terecht gekomen op zoek naar een passende urn voor onze lieve poes Beau.
Afgelopen weekend de urn ontvangen en wat een prachtige urn is het geworden, niet zoals we hadden verwacht maar nog veel beter dan dat, echt prachtig.
Een aanrader als je iets moois zoekt.

Lieve groetejes Chantal, Reno en de kinderen
24.02.13 13:49 Inge, Sanne & Fleur
Hoi Danielle,

Eindelijk na een aantal jaren zoeken vonden we de urn die paste bij ons. De manier hoe jij dat heb gedaan en de manier hoe je met ons omging heeft het voor ons zeer bijzonder gemaakt. Warm en hartelijk zijn de juiste woorden hiervoor.

Warme groetjes Inge Sanne & Fleur
13.02.13 23:28 Annemieke
Hoi Danielle,

Ik wil je danken voor de twee leuke dagen die ik met je heb gehad tijdens het maken van de urn voor mijn man. Je bent een warme persoonlijkheid, creatief, geduldig, zorgzaam en hartelijk. Alle ingredienten die ik belangrijk vindt bij zo’n persoonlijke workshop. Je vraagt je van tevoren toch af of het een beladen workshop zal worden, maar niets is minder waar. Het was gewoon gezellig! Het resultaat is helemaal zoals ik had gehoopt, misschien nog wel mooier 🙂 Mijn man zou hem prachtig hebben gevonden, al is het maar omdat hij met veel liefde is gemaakt.

Hartelijk dank voor alles en veel goeds voor de toekomst!

Een hartelijke groet van mij
15.09.13 00:02 Jannie van Rheenen
Hallo Daniëlle,
De urn die je voor mij in opdracht gemaakt hebt is prachtig geworden. Hij heeft een mooi plekje gekregen.
Mijn oog viel gelijk op deze urn omdat hij zo goed bij mijn gevoel past. Een gebroken vaas die zeer langzaam weer hersteld, maar altijd zullen de barsten zichtbaar blijven.
De Raku techniek sluit hier perfect op aan.
Groetjes Jannie
12.11.15 22:48 Willy Korenstra
Wat geeft het een fijn gevoel om samen met jou een urn te hebben gemaakt voor mijn man Jan.
Heel persoonlijk geworden. Herinneringen aan zijn werk en leven zo kunnen verwerken, samen met mijn dochter bracht ons ook goed in gesprek over afscheid nemen en de mooie dingen vasthouden. Een deel van zijn as heeft nu in de urn een plaats op Jans’ geliefde hoekje in de tuin!

Willy
02.09.14 00:10 ike wasserman – van den berg
Op zoek naar een urn kwamen op je site: dat paste ons.
Het was fijn dat kon komen kennis maken, en een beetje kon zien hoe je werkte.
Fijn ook, dat je steeds foto’s stuurde. Zo konden mijn zoon en ik het proces volgen, samen overleggen (zoon woont in het buitenland), en vragen stellen.
Tenslotte hebben we samen de urn gevuld, heel rustig – we ervaarden jou als weldadig en “informeel”, we konden onszelf zijn.
Je tilde de urn in de auto, zelf, zodat hij veilig over zou komen. Je had voor een bijpassende tegel gezorgd, waarop hij in de tuin kon staan.

We hebben je foto’s gestuurd hoe de urn is komen te staan.

Dank, Daniëlle, we zijn blij dat je dit voor ons deed.
12.06.14 16:50 Diana Selij
Dank je wel voor de mooie en persoonlijke urn met vaasjes welke je voor mijn papa hebt gemaakt…. Zo mooi geworden!
Ook de manier waarop als zeer fijn ervaren! Dank je wel.

Lieve groet
Diana
15.11.13 19:51 sonja
Hoi Danielle

Ik ben blij met de urn(en) die jij hebt gemaakt voor mij. Je hebt hier ook je persoonlijke tintje aangegeven. Ik weet zeker dat als deze urn(en) bij mij thuis komen te staan deze een mooi plekje krijgen. Een urn uitzoeken voor iemand die je altijd dichtbij je wil houden is moeilijk, zeer moeilijk maar toen ik bij jou was heb ik niet lang hoeven te twijfelen. Door een urn te laten maken door jou heeft het iets persoonlijks mee gekregen en daar ben ik blij mee.
Danielle heel veel dank voor de prachtige urn(en).
groetjes Sonja
12.11.15 22:48 Willy Korenstra
Wat geeft het een fijn gevoel om samen met jou een urn te hebben gemaakt voor mijn man Jan.
Heel persoonlijk geworden. Herinneringen aan zijn werk en leven zo kunnen verwerken, samen met mijn dochter bracht ons ook goed in gesprek over afscheid nemen en de mooie dingen vasthouden. Een deel van zijn as heeft nu in de urn een plaats op Jans’ geliefde hoekje in de tuin!

Willy
02.09.14 00:10 ike wasserman – van den berg
Op zoek naar een urn kwamen op je site: dat paste ons.
Het was fijn dat kon komen kennis maken, en een beetje kon zien hoe je werkte.
Fijn ook, dat je steeds foto’s stuurde. Zo konden mijn zoon en ik het proces volgen, samen overleggen (zoon woont in het buitenland), en vragen stellen.
Tenslotte hebben we samen de urn gevuld, heel rustig – we ervaarden jou als weldadig en “informeel”, we konden onszelf zijn.
Je tilde de urn in de auto, zelf, zodat hij veilig over zou komen. Je had voor een bijpassende tegel gezorgd, waarop hij in de tuin kon staan.

We hebben je foto’s gestuurd hoe de urn is komen te staan.

Dank, Daniëlle, we zijn blij dat je dit voor ons deed.
12.06.14 16:50 Diana Selij
Dank je wel voor de mooie en persoonlijke urn met vaasjes welke je voor mijn papa hebt gemaakt…. Zo mooi geworden!
Ook de manier waarop als zeer fijn ervaren! Dank je wel.

Lieve groet
Diana
15.11.13 19:51 sonja
Hoi Danielle

Ik ben blij met de urn(en) die jij hebt gemaakt voor mij. Je hebt hier ook je persoonlijke tintje aangegeven. Ik weet zeker dat als deze urn(en) bij mij thuis komen te staan deze een mooi plekje krijgen. Een urn uitzoeken voor iemand die je altijd dichtbij je wil houden is moeilijk, zeer moeilijk maar toen ik bij jou was heb ik niet lang hoeven te twijfelen. Door een urn te laten maken door jou heeft het iets persoonlijks mee gekregen en daar ben ik blij mee.
Danielle heel veel dank voor de prachtige urn(en).
groetjes Sonja
30.03.17 10:40 Carol Versteeg
Lieve Danielle,
Ik heb ontzettend genoten van de rakustoken les. Het meest heb ik genoten van je uitleg en enthousiastme, je vriendelijkheid en rust. Saar dr urn staat mooi en geeft me een fijn gevoel dat ik haar zo haar laatste rustplekje heb kunnen geven door haar urn zelf te maken.
Dankje voor deze fijne ervaring en hoop tot snel.
Liefs, Carol
29.03.17 21:30 Anneke
Een aantal jaar geleden heeft Daniëlle voor ons een urn voor mijn vader gemaakt, dus toen mijn man afgelopen december overleed wist ik vrijwel direct dat ik bij haar moest zijn om zelf de urn voor hem te maken.Het was fijn en vertrouwd om haar weer te zien en dat bleef zo tijdens het hele proces. Samen hebben wij de as overgedaan in de urn. Het was zo fijn om dat te kunnen doen! Ik dank haar dan ook hartelijk voor deze bijzondere ervaring….
29.03.17 21:28 Anneke
Een aantal jaar geleden heeft Daniëlle voor ons een urn voor mijn vader gemaakt, dus toen mijn man afgelopen december overleed wist ik vrijwel direct dat ik bij haar moest zijn om de urn voor hem te maken.Het was fijn en vertrouwd om haar weer te zien en dat bleef zo tijdens het hele proces. Samen hebben wij de as overgedaan in de urn. Het was zo fijn om dat te kunnen doen! Ik dank haar dan ook hartelijk voor deze bijzondere ervaring….
27.10.16 14:33 Astrid Rosenbrand
Lieve Danielle,
Ik heb bij/met jou een urn gemaakt voor mijn vader, voor buiten, omdat ik dat passend vond, hij was zo graag in zijn tuin bezig.
Ik vond het erg fijn: de eerste keer hebben we heerlijk samen buiten zitten werken in het zonnetje, de tweede keer (voor het glazuren) zaten we binnen.
Jouw aandacht en zorg voor de urn en voor mij waren bijzonder. Nadat de urn af was heb jij voor mij de as overgedaan. Ook hiervan kreeg ik foto’s.
Het was al met al een bijzondere ervaring. Nogmaals heel hartelijk dank hiervoor.
Warme groet,
Astrid
15.10.16 08:55 sandra
Lieve Danielle van Assema-Vet, samen met mijn drie dochters hebben we eind vorig jaar ieder een urn gemaakt om de as van onze lieve Cees Jan in te kunnen bewaren. Het was een mooi en intens proces om deze urnen met en bij jou te mogen maken. Een van de meiden haar dekseltje van de urn was stukgegaan en zij mocht een nieuwe maken. Pas na maanden konden wij het aan om de as te laten overdoen in de urnen en kwam je bij ons thuis om dit te doen op een voor jou en ons zo fijne manier. Uiterst liefdevol, zorgzaam en met heel veel respect heb jij dit met ons gedaan. We zijn dan ook oprecht blij dat wij ze in ons bezit hebben. Toen vorige maand een stukje van de schaal van mijn urn was afgebroken kwam je bij ons thuis om dit te lijmen. Weer met heel veel liefde en oprechte interesse in ons hebben we gesproken en heb jij de schaal gelijmd. Ik wil je bedanken voor alles voor wat je ons hebt gedaan. Dankjewel ❤️
Joke Schleeper
In 2013 overleed mijn vader. Na de crematie heb ik wat as van hem mee naar huis genomen.
Helaas in 2016 overleed mijn moeder.
Ik wilde graag een middel grote urn met een deksel met 2 harten die over elkaar heen liggen, waar ik de as
van mijn ouders in kon doen. Danielle heeft een ontwerp gemaakt, en ik vond het prachtig.
Tijdens het proces heeft Danielle me steeds per mail foto’s gestuurd, zodat ik het allemaal kon volgen.
Toen de urn klaar was hebben we samen de as op een mooie, waardige en best ook emotionele wijze in de urn gedaan. Nu zijn ze weer samen!
De urn heeft een mooi plekje in huis, en ben er erg blij mee.
Lieve Danielle, nogmaals bedankt! en iedereen die een unieke en mooie urn zoekt, kijk op haar site.
Liefs Joke
24.07.17 10:48 Familie Geluk
Na het overlijden van onze moeder en oma ontstond het idee na een gesprek met de nazorg van Bennis uitvaart om eens met Danielle van urn to be te gaan praten over een idee voor een urn. na een zeer mooi en fijn persoonlijk gesprek hebben wij besloten om urn door Danielle te laten maken. zij heeft onze persoonlijke wensen heel erg mooi en fijn uitgewerkt. het is zo bijzonder geworden dat wij dit zeer aanbevelen aan iedereen die op zoek is voor persoonlijke urn die geen bestaande traditionele urn wil.
28.05.17 19:53 Helene en Marjan
Lieve Danielle namens ons willen we jou bedanken voor de steun en begeleiding om samen een urn te maken voor onze moeder. Je bent een topper in je vak!!! Daarom hartelijk bedankt daarvoor een lieve groet van Helene en marjan❤️
18.06.18 12:21 fam Masselink
Samen met Daniëlle heb ik met mijn dochters de urnen gemaakt voor mijn vrouw. Niet alleen de persoonlijke aandacht van Daniëlle maar ook haar geduld en hulp hebben ons enorm geholpen om de dood van mijn vrouw en moeder van onze dochters verwerkbaar te maken. Nu de urn thuis staat geniet ik van dit kleine kunstwerkje wat de laatste rustplaats van mijn vrouw is.. Zo bijzonder, zo mooi en zo fijn om dit zelf te mogen doen..
14.02.18 15:15 Marion de Boer en Wanda van der Hulst-de Boer
Lieve Danielle,

We wisten dat je met Urn to Be bezig was, vandaar dat we contact met je hebben gezocht. Je hebt ons goed op weg geholpen naar de keuze die we uiteindelijk hebben gemaakt. Je voelde ons goed aan het hield ons op de hoogte d.m.v. foto’s tijdens het proces. Het resultaat mag er zijn. We zijn erg blij met je.

Liefs,
Marion en Wanda
03.02.18 12:27 Marion Frieser
In april 2017 is mijn optimistische strijdlustige lieverd overleden.
Al een tijdje was ik op zoek naar een urn die bij mij zou passen. Toen kwam ik Danielle op het spoor.
Mijn eerste gesprek met haar was een openbaring. Ik zou samen met haar mijn eigen urn gaan maken.
En dan ook nog eens in de kleuren van een ondergaande zon in het Tobameer van Sumatra, waar mijn man, ik en onze zoon, vijf jaar geleden een fantastische reis naar zijn geboorteland hebben gemaakt.
En zo geschieden.
Het maken van de urnen ging geweldig en ze zijn prachtig geworden.
Met het vullen van de urn met de as van Pico en mijn recentelijk overleden katje Merah, is hiermee voor mij een hele waardevolle herinnering gemaakt.
Dank ook voor het maken van de kleine urn voor mijn zoon, die op jouw aanraden dezelfde tekening heeft gekregen. Met de muzieknoten op de deksel, van het lied “Love me tender” hebben we de urnen gesloten.
Twee keer ben ik bij je geweest en hebben we veel gesproken, een traantje gelaten, maar ook gelachen. Je luisterend oor, ik zal dit alles niet snel vergeten.
Lieve Danielle, bedankt voor deze bijzondere ervaring, je liefdevolle betrokkenheid. Zo ontzettend blij dat ik gewacht heb tot jij op mijn pad kwam. Het had niet mooier kunnen zijn.
Warme groeten van Marion.
14.04.19 20:19 John Voetman
Begin 2018 overleed mij vader (94). Mijn moeder (92) heeft daarna maanden gezocht naar een geschikte binnenurn. De vele gefabriceerde urnen stonden haar uiteindelijk niet aan. Via onze begrafenisbegeleidster kwamen we aan het adres van Urn to Be. Mijn moeder heeft samen met Danielle een urn ontworpen die geheel haar eigen creatie was, namelijk een combinatie van water en bos. De binnenurn werd in de huiskamer geplaatst en vol trots aan een ieder geshowd. Haar man in HAAR urn. Helaas heeft ze hier maar 2 maanden van kunnen genieten. Zij overleed begin 2019. Ze had bijna alles geregeld alleen nog niet de buitenurn waarin zij met haar man bewaard wilde worden. Als nabestaanden hebben wij met Danielle op ons genomen om een urn te ontwerpen waar onze ouders trots op zouden zijn geweest. Het is een pracht urn geworden waarin de creativiteit van mijn moeder en Danielle wederom tot hun recht is gekomen. Zaterdag 13 april hebben wij de urn in de urnentuin geplaatst. Danielle heeft onze emoties goed aangevoeld en daar iets moois van gecreëerd.
Danielle, grote dank van onze allen.
03.04.19 19:09 Elleke
Wat ben ik blij met de urn die Daniëlle voor mij gemaakt heeft
Rinus was een begaafd schilder en wij hadden een van zijn schilderijen voor de rouwkaart gebruikt Heel speciaal dat Daniëlle ook dit schilderij uitkoos als inspiratie
Fijn om dan de vorderingen via foto’s te volgen en het resultaat was schitterend
Ook speciaal om samen de urn te vullen
Het is een waar kunstwerk geworden
Heel erg bedankt Daniëlle
27.06.18 21:56 Mariette
“De urn(en)” speciaal voor hem .
Mijn man had mij gezegd wat hij wilde na zijn overlijden. In de achtertuin, bij de steiger aan het water. Zijn eigen rustgevende plekje. “Daar wil ik komen te staan” wees hij. En met die gedachte heb ik Daan gebeld. En zo is de creatieve reis begonnen van zijn unieke urn. De schaalvormige robuuste urn met zijn gekartelde deksel. Niet te gladjes, dat past niet bij hem. Van hetzelfde materiaal en kleur heb ik harten met een gat erin laten maken door Daan. Die harten zijn thuis bij onze familie en zeer goede vrienden. Bij de mensen waar hij van hield. Het gat symboliseert het “gemis” van deze prachtige man. Mijn man met zijn grijns en ondeugende ogen. Het gat gaat niet dicht, maar je zult ermee moeten leren leven. Bij de urn heb ik twee kleine urnen staan. Gemaakt door Daan en precies wat ik erbij wilde hebben. Deze zijn voor mijn zonen voor als zij ooit hun eigen weg gaan. Zo hebben ze de keus om een urn mee te nemen naar hun eigen toekomst.
In onze drie speciaal ontworpen sieraden met de gedachte aan hem, gaat hij mee op onze dagelijkse gang in ons leven.
Ik ga nog steeds per dag en ik pluk ze iedere keer weer. Dank je Daan voor alles. Je bent lief en een mooi en warm mens.
15.11.19 20:51 Andre
Na het overlijden van mijn lieve vrouw, onze lieve moeder en oma waren wij op zoek naar een mooie passende urn. Ik ben samen met mijn zoon bij de geweldige vrouwen van Sereen wezen kijken voor een urn. We kwamen bij urntobe terecht en ik heb contact opgenomen met Danielle. Daarin heb ik mijn wensen aan kunnen geven aan de hand van een schilderij waar mijn vrouw gek op was en die speciaal voor haar is gemaakt door haar zus. Ik heb haar een foto doorgestuurd en via de telefoon hebben we een aantal keer contact gehad over hoe hij zou worden. Het contact was heel persoonlijk en meedenkend wat voor ons passend zou zijn. Wij zijn heel blij met het resultaat van de urn. Danielle bedankt voor de mooi urn.
03.11.19 12:31 Sandra Schoone
Na het overlijden van mijn zeer geliefde poezekinderen Elvis & Adonis ging ik op zoek naar een urn om de as van beide in te bewaren . De prachtige urnen van Urn to be spraken mij meteen aan . De prachtige urnen en de filosofie dat ieder leven uniek is . Door het raki stoken is iedere urn uniek en dat vind ik heel mooi omdat Elvis & Adonis voor mij ook uniek en bijzonder waren . Ik vind de betrokkenheid bij het proces van maken heel bijzonder en heb ik als zeer prettig ervaren en helpt mij ook met het verwerken . De urn die Danielle voor ons gemaakt heeft is nog mooier dan ik had verwacht en heeft een mooi plekje gekregen .Danielle nogmaals heel erg bedankt !

Lieve groet ,
Sandra