Ongeveer drie jaar na de start van Urn to Be kwam ik in contact met Sylvia van Leeuwen van Sereen Uitvaart Edam , en inmiddels ook Volendam. Direct toen wij elkaar zagen hadden wij een klik. En het is zo fijn dat na ruim tien jaar Urn to Be ik nog steeds mijn mooie concepten via het prachtige bedrijf van Sylvia mag laten zien. Niet alleen in Edam staat mijn werk maar nu ook in Volendam kunnen nabestaanden kennismaken met mijn unieke handgevormde urnen voor binnen

(Raku en Saggar) maar ook duurzame bloemen en urnen voor buiten. Wij samen stonden aan het begin van een totale vernieuwing van de uitvaart wereld. Zelf je urn maken, harten uitdelen aan nabestaanden als teken van medeleven, een uitvaarthuis waar je een fijne plaats hebt voor je overleden dierbare , Een rieten mand i.p.v. een kist.De uitvaart door een vrouw in plaats van een man Door al die jaren heen hebben we kunnen laten zien wie we zijn en wat we doen, en hebben we vooral ook betekenis aan ons eigen leven kunnen geven. Door onze persoonlijke en liefdevolle benadering ontvangen we hartverwarmende reacties.

De foto die ik geplaatst heb verdient wat uitleg. De aller eerste keer in Edam werd Sylvia verliefd op mijn ontwerp van de bloemurn. Hij stond een aantal jaren te pronken in haar afscheidshuis. Voor ooit…..Een jaar geleden kwam er een nabestaande die net zo onder de indruk was van de urn als Sylvia. Deze dame zocht al zo lang…naar een urn…en dit moest hem zijn. Met pijn in haar hart nam Sylvia afscheid en vroeg mij een nieuwe bloemurn te maken in een Saggar uitvoering. Je gelooft het niet maar ook deze heeft zij afgestaan aan iemand die hem heel graag wilde. Drie maal is scheepsrecht zullen we maar zeggen. De afgebeelde bloemurn die ik opnieuw voor haar gemaakt heb, gaat nu mee naar haar huis.