Het eerste weekend van de atelierroute was zeer geslaagd. Met meer dan 70 bezoekers in mijn tuin en de Goden die mij zeer gunstig gezind waren voelde ik mezelf meer dan gewaardeerd.

grote Saggar schaal

Lydia mijn debuut-exposante verkocht zowaar twee van haar werken. Guus was bijna al zijn boeken kwijt, en heeft vele mensen geamuseerd met zijn prachtige verhalen, en  ikzelf…er is een optie op mijn allermooiste saggar- werk. Ik hoop dat haar man hem ook zooo mooi vindt. Want als ik afscheid moet nemen van deze schaal is het wel de mooiste bestemming waar hij heen kan gaan. Deze dame is van het begin van mijn werk als raku-keramiste en urnenmaakster heel erg betroken geweest bij mijn werk. Heeft mij altijd gestimuleerd, aanbevolen bij collega’s en bezocht mijn exposities trouw.

Verder zijn mijn laatste bloemen uit de serie Doorbraak verkocht. Hebben vele harten van Daan en engeltjes van Evelien hun weg gevonden als ‘’ Hart onder de riem ‘’ voor degene die dit nodig hebben, en is er ook een mooie tas verkocht van Studio van Assema.

Wie wel eens langs het Zwetpad loopt zal ze ongetwijfeld herkennen…mijn glastorens . Eigenlijk privé collectie , maar omdat deze dame ze zo graag wilde heb ik hier ook afstand van gedaan.  

Door alle primitieve stooktechnieken te hebben laten zien aan vele belangstellenden begreep ik eigenlijk pas voor het eerst dat ik uniek ben in deze omgeving met het aanbod van de primitieve stookcursussen. Ik kreeg daarom een heleboel aanvragen voor Saggar, pitfire en kopermat techniek. Uiteraard zal Raku altijd onderdeel uitmaken van mijn werk en workshops , maar leuk om ook deze andere technieken te gaan delen met belangstellenden.

LET OP,

Denk je nu jammer, dat heb ik gemist…Ook het volgend weekend is mijn tuin en atelier open voor publiek. Er zijn nog AANBIEDING DRIE HARTEN IN CADEAUVERPAKKING 16,50 , Een loterij van de laatste tassen, een demonstratie Saggar , en de primeur van ROUND ABOUT CERAMICS  van Studio van Assema. En uiteraard is nog alle kunst van Lydia Anna Kraan en Danielle van Assema-Vet te zien.