Daar staan ze dan naast elkaar voor altijd weer samen, maar hier in Wormer, leven we zonder hen. De opdracht die ik mocht vervullen voor twee zussen was speciaal. Vier jaar geleden ontwierp ik met hen een midi-urn voor een gedeelte van de as van hun moeder. Nu vier jaar later hebben ze ook afscheid moeten nemen van hun dierbare vader. De twee urnen van MAM werden gebracht naar mijn atelier  en hebben een tijdje in de zon gestaan. Mijn atelier grenst aan het Wormer- en Jisperveld en heeft eenzelfde uitzicht als de ouders zelf ook hadden.  De urnen die ik vervaardig zijn namelijk handwerk en dat is de rede dat ik ze graag als voorbeeld wilde hebben om zo een passende set te kunnen maken. Zo  kon ik de maat en letters goed op elkaar afstemmen.

Afgelopen week heb ik de urnen allemaal gebracht waar ze horen, bij de dochters thuis. Wat later in de tijd gaan we samen de as overdoen.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om mij een opdracht te laten maken of zelf een urn te komen maken voor je dierbare? Kijk op www.urntobe.nl. Ook in Corona-tijd kan ik, ietsje aangepast, iets voor u betekenen.