Al een tijd geleden is door een noodlottig ongeluk haar broer overleden. En al die tijd wachtte zijn as op een mooie eindbestemming. Tijdens een raku-workshop @rakuexperience besprak ze met mij de mogelijkheden voor haar ideeën over de as. Al eerder kon je lezen op mijn site hoe ik voor haar proeven maakte door de as rechtstreeks in de klei te verwerken. Afgelopen week heeft ze voor alle acht familieleden de waxinehouders geglazuurd en raku-gestookt. De as van haar broer is verwerkt in de klei door haarzelf en tijdens de workshop heeft zij deze gemaakt.

Tijdens de raku-workshop werden er ook engelen gemaakt, het was zeer toepasselijk in het geheel. Ben je geïnspireerd geraakt door dit verhaal en wil je zelf ook iets maken voor je overleden dierbare? Een urn of andere gedenkkunst.. stuur me je gegevens dan neem ik contact op.Neem ook een kijkje op mijn site voor alle mogelijkheden bij Urn to Be.

www.urntobe.nl

0655727696