Onlangs werd ik gevraagd of ik wilde meewerken aan een fotoserie over de dood. Fotografe in opleiding Hanna Burgers  had dit project gekozen voor haar studie aan de kunstacademie. Zij wilde iets zichtbaar maken waar je normaal weinig van ziet. Ze wilde de dood laten zien “’ zonder dat het zielig wordt”. Een gedeelte van haar foto’s zijn voor dit project genomen in en om mijn atelier.

Lees verder

Het  toeval wilde dat op de dag die zij wilde reserveren bij mij een moeder met haar dochter een urn kwamen maken, dit omdat de moeder eindig is. Na overleg besloten wij dit samen te laten vallen. Dit zou voor iedereen een bijzonder moment zijn en heel mooi om dat professioneel vast te leggen.

Reeds eerder publiceerde ik al wat beelden van deze dag maar de beelden die Hanna maakte geven een andere invalshoek en kijk op mijn andere werken en atelier.

Hierbij een compilatie van de foto’s