Atelier bezoek , geopend op afspraak,

Vandaag werd ik gebeld door een nabestaande die het afscheid van haar man had laten verzorgen door Sylvia van Leeuwen van  www.vrouwenvansereen.nl .  Ze vertelde dat ze in haar prachtige afscheidshuis  mooie urnen van mij had gezien Maar eigenlijk vond ze het ook wel een bijzonder idee om speciaal voor hem iets door mij te laten ontwerpen en maken.

Ze vroeg zich af of ik wel werkzaam was tijdens dit Corona epidemie, en eigenlijk wilde ze ook heel graag langskomen om kennis te maken en mijn werk in mijn atelier te zien. Natuurlijk ga ik haar volgende week ontvangen, en uiteraard neem ik alle gewenste voorzorgsmaatregelen. Voor haar , voor mij en voor mijn familie. Mijn atelier is in mijn tuin en de toegang kan ook via de poort in mijn tuin. Dus hindernis 1 is gevloerd. Mijn atelier is groot genoeg om drie mensen anderhalve  meter uit elkaar te laten zitten. De vraag was namelijk of ze ook haar moeder mee mocht nemen voor deze bespreking. En natuurlijk probeer ik ieder verzoek in te willigen. Tijdens mijn werk als raku-keramiste werk ik met mondkapjes voor de rookontwikkeling tijdens het stookproces, en soms met plastic handschoenen voor het glazuurwerk. Dus ook aan daar aan kan ik voldoen. Overigens heb ik mijn voorraad mondkapjes ter beschikking gesteld aan de plaatselijke huisartsen. De handschoenen zijn niet van het juiste materiaal.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u liever niet langskomen maar bespreking via de mail of whats app met foto’s ter illustratie dan kan dat ook. Deze ervaring heb ik ruimschoots omdat mijn klanten door heel Nederland komen en zij niet altijd een verre reis wensen te maken.

DUS   Urn to Be is geopend op afspraak en contact kan ook via whatsapp.

www.urntobe.bl

0655727696