Zo nu en dan bij een heel klein overgebleven plekje in mijn raku-oven maak ik ze wel: kleine hartjes van mijn concept “hart onder de riem”, maar nu had ik er speciaal een opdracht voor. Bij uitvaartbedrijf Weldaan geven ze al een tijd de families na de begeleiding rondom de uitvaart, een uniek raku- gestookt hart van Urn to Be. Maar in deze Corona tijd is het ook mooi om wat kleine harten extra weg te geven aldus Anja Berghout.

Er zijn nog kleine harten over en de grote zijn ruim op voorraad. #hart #raku #keramiek #overlijden #steun

lees verder:

Ben je ook geïnteresseerd in de harten die per stuk in iedere gewenste kleur, of ook per 50 in eenzelfde kleur besteld kunnen worden( met korting ). Neem dan even contact met me op via raku@ziggo.nl of bel me even 0655727696. Voor verdere info kijk op https://urntobe.nl/harten/