25 min  · De liefde voor vlinders. Zij is Spaans en hij kwam uit Nieuw Guinea, ze waren een prachtig stel. Haar Spaanse temperament en zijn rustige kalme natuur waren jarenlang een prachtige combinatie van samenzijn. Hij tekende en kleurde graag, vooral vlinders. Alzheimer sloop op jonge leeftijd hun leven in. En daar stak hij een stokje voor.

Haar restte erin te berusten , en met alle liefde die ze in zich had voor haar allerliefste maatje maakte ze met eigen handen een urn voor hem. Zorgvuldig werd er nagedacht over de betekenis van de vlinders die de urn zouden versieren. De bovenste witte voor “ opa” gevolgd door 3 grote en 2 kleine vlinders representatief voor de rest van de familie.

Afgelopen zaterdag brachten we met zoon en kleindochters de as van hem in “ zijn laatste huis”. We staken de kaarsjes aan en sloten gezamenlijk de urn.

Voor informatie over het zelf maken van een urn of een unieke persoonlijke urn laten ontwerpen en maken kun je altijd vrijblijvend langskomen in mijn atelier in Wormer. Bellen of appen mag natuurlijk ook.0655727696Www.urntobe.nlWil je mijn verhaal beluisteren op de podcast klik dan hier:https://podcasts.apple.com/…/je-maakt-er…/id1729142450#urntobe#urnen#rakuexperience#raku#jemaaktereenpotjevan#artistoninstagram#artist#studio#urn