TENGEL ATELIERROUTE 2018

 

DANIELLE VAN ASSEMA RAKU-KERAMISTE
STUDIO VAN ASSEMA DESIGN TASSEN EN ACCESSOIRES
IRMA FONTIJN FONTIJN DESIGN GLASKUNST

21 EN 22 APRIL- KLAVERLAND 12 WORMER -11.00 UUR

 

 

 

 

 

Danielle van Assema Wat De Aarde Ons Schenkt

 

 

Opening
U bent van harte uitgenodigd voor de opening van de tentoonstelling op vrijdag 2 maart om 16.00 uur. De tentoonstelling vindt plaats in de hal van de Sociale Verzekeringsbank, Stationsstraat 112 te Zaandam.

Openingstijden
De tentoonstelling is ook te bezichtigen tijdens kantooruren.

Over Danielle van Assema
Op deze expositie wordt een globaal overzicht gegeven van de werken die de uit Wormer afkomstige kunstenares de afgelopen jaren heeft ontworpen. Bijna tien jaar geleden is Danielle zich volledig gaan toeleggen op keramiek. Haar specialisatie is primitieve stooktechnieken voor keramiek en dan in het bijzonder raku-stoken. 

In haar werk zoekt zij veelal de combinatie met voorwerpen die zij in haar dagelijks leven vindt. Altijd zoekende naar wat zij onderweg tegenkomt. “cadeautjes die verworden tot creatuals”, die als bestendiging en voortduring van het leven gezien kunnen worden.

Haar recente werk bestaat uit grote schaalobjecten en aardbolvazen in combinatie met vondsten uit Spitsbergen. Thema’s in haar werk zijn met name het leven en de eindigheid daarvan, onlosmakelijk met elkaar verbonden. De materialen waar Danielle vaak mee werkt zijn : gevilte wol, juthout, expoxy en glas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote urnenexpositie bij verbouwd Uitvaartcentrum Bennis .    24 juni

 

Ruim 5 jaar geleden deed Bennis Uitvaart zijn intrede in de dorpskern van Wormer. Het uitvaartcentrum is gehuisvest in het voormalige politie bureau in de Dorpsstraat.  Afgelopen maanden heeft er een kleine verbouwing plaatsgevonden om de mensen nog beter van dienst te kunnen zijn. Het interieur heeft ook een metamorfose ondergaan.

 

Urn to Be heeft al die tijd ook niet stilgezeten. De afgelopen jaren zijn er tal van mogelijkheden bijgekomen om de as van nabestaanden een mooie tastbare herinnering te geven. Zo zijn er onlangs urnen gemaakt waarin  epoxy is verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld een ring, haarlok of bloem van het rouwboeket in de epoxy verwerken. Vorig jaar zijn we begonnen met het maken van urnen waaronder of op een afdruk van handen is verwerkt.  Zo kun je de urn “op eigen handen”dragen.

 

Tijdens de  nieuwe ontwikkelingen van afgelopen week zijn er urnen gemaakt via een zoutstook techniek. Het aardse , onwillekeurige patroon spreekt mensen vaak aan omdat het een afspiegeling is van een leven dat geleefd is.

 

Zaterdag tijdens de braderie is het uitvaartcentrum geopend en bent u van harte welkom om te komen kijken naar de resultaten van de verbouwing en de mogelijkheden voor de asbestemming.

Het zelf maken van een urn behoort sinds de oprichting van Urn to be ( 2008) tot de mogelijkheden en hierover kunt u informatie krijgen.

We zijn geopend van 10.00 tot 16.00

Dorpsstraat 118

1521 SX Wormer

www.bennisuitvaart.nl

 

 

 

Expositie en workshop voor nabestaanden in  Crematie Centrum Westerhout.   2 juli

 

Tijdens de open dag op 2 juli in Crematie Centrum Westerhout is er een zeer uitgebreide expositie van de urnen van Urn to Be te zien. Danielle van Assema maakt al een aantal jaren bijzondere persoonlijke urnen en geeft workshops om zelf een urn te maken. De urnen die zij maakt zijn niet glad strak en rond. “Zo is je leven ook niet”, is haar motto.

 

De afgelopen jaren heeft zij niet stil gezeten en heeft diverse toepassingen bedacht om een urn zo persoonlijk mogelijk te maken en de nabestaanden een mooie tastbare herinnering te geven. Zo zijn er onlangs urnen gemaakt waarin  epoxy is verwerkt. Zo kun je bijvoorbeeld een ring, haarlok of bloem van het rouwboeket in de epoxy verwerken. Vorig is zij  begonnen met het maken van urnen waaronder of op een afdruk van handen is verwerkt.  Zo kun je de urn “op eigen handen” dragen.

 

 De  nieuwe ontwikkelingen van afgelopen week hebben er toe geleid dat er nu ook  urnen gemaakt zijn via een zoutstook- techniek. Het aardse , onwillekeurige patroon spreekt mensen vaak aan omdat het een afspiegeling is van een leven dat geleefd is.

 

 

Tijdens de open dag is het mogelijk voor nabestaanden , een hart te komen raku-stoken voor hun overleden dierbaren. Met deze techniek krijg je iedere keer  een bijzonder resultaat, telkens uniek .Op deze manier wordt er ook een deel van de urnen vervaardigd.  Wil je graag een hart komen maken , geef je dan op via www.urntobe.nl  of  06 55727696. Er zijn aan deze workshop geen kosten verbonden . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UITVAARTBEURS 13 april van 10.00 tot 16.00

 

Tijdens de uitvaartbeurs in “ de Nadorst” te Blokker, biedt Urn to Be de mogelijkheid om een klein gedenkstuk te maken voor een overleden dierbare (dier en mens).Gezien het stookproces bevind ik mij op het buitenterrein.

Bij deelname aan de workshop, dient u zich te realiseren dat u VOOR  uw bezoek aan de beurs, het glazuur aanbrengt op een uit te kiezen gedenkstukje.

In circa 45 minuten zal op spectaculaire wijze de gedenkstukken raku gestookt worden.

 

Raku is een Japanse glazuur/stook techniek, die iedere keer weer bijzonder is in het eindresultaat. Het leven zoals het geleefd wordt. Dit is de achterliggende filosofie op basis waarop Danielle van Assema werkt. Samen met u, of in opdracht, ontstaat steeds weer unieke, persoonlijke en bijzondere gedenkkunst.

 

Indien u zeker wilt zijn van deelname aan deze workshop kunt u zich inschrijven via www.urntobe.nl

Het is ook mogelijk om op de beurs mee te doen.

 

De stooktijden zijn: 11.15 uur

                                13.15 uur

                                15.15 uur

voor info

06 55727696

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Expositie Urn to Be bij het Afscheidscentrum van Bennis Uitvaart.

 

 

Van 15 februari tot en met 15 maart is er een bijzondere collectie urnen en gedenkkunst te zien van Urn to Be. Juist in de prachtige ambiance van het Afscheidscentrum van Bennis Uitvaart in Wormer komen deze bijzondere urnen goed tot hun recht.

Daniëlle van Assema (Urn to Be) maakt zelf unieke kunstvormen die gebruikt worden als asbestemming. Momenteel  heeft zij een serie gemaakt met de naam “de Jutters”. Een combinatie van keramiek met juthout uit alle werelddelen maakt dit tot iets bijzonders. Bij “jutten” kunt u denken aan alle “bagage’’ die u gedurende het leven met u meeneemt. Hoe mooi is het om die gegevens te verwerken in een urn.

Er is ook een serie urnen gemaakt waarbij er specifieke kenmerken van de overledene zijn verwerkt. Denk aan “Oma ’s servies”, en “een harde werker”. Al deze urnen zijn te bekijken gedurende de openingstijden van Bennis Uitvaart.

 

In opdracht is het mogelijk om een dierbaar voorwerp te laten verwerken in een urn. Al uw ideeën kunnen samen worden uitgewerkt.  Denk hierbij ook  aan een individuele workshop om samen met Daniëlle een urn te maken voor uw dierbare.

U bent welkom bij Bennis  Uitvaart om te komen kijken en om  andere uitvaartwensen te bespreken.

 

Bennis Uitvaart

Dorpsstraat  18

1531 HM Wormer

Winterexpositie bij

Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk   

 

Voor het eerst in het 5-jarig bestaan van Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk begint het seizoen met een schitterende winterexpositie in en om de gerestaureerde kapel van dit gerestaureerde kerkhof. De kapel wordt uitgebreid met een grote tent. Ook zullen er werken geëxposeerd worden in de onderruimte en in de urnenmuur.

 

Bijna 30 beeldende kunstenaars uit Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Purmerend, Utrecht, Warder, Westzaan, Wormer en Zuidoostbeemster exposeren elk maximaal 5 werken.

Het aardige van deze expositie is dat de kunstenaars verschillende disciplines vertegenwoordigen, zoals schilderijen, aquarellen, monoprints, houten objecten, foto’s, keramiek en beelden. Daarnaast zullen er ook een groot aantal kunstkaarten te koop zijn. Ook is er een grens gesteld aan de prijs van het te exposeren werk. Alle werken zijn te koop voor een bedrag onder de € 100,--.

 

Dit alles wordt in winterse sfeer geëxposeerd en kan onder het genot van een kopje koffie of thee, een glas glühwein of warme chocolademelk bekeken worden. Veel van de kunstenaars zullen ook aanwezig zijn.

 

De expositie aan de Overweersepolderdijk 24 in Purmerend is op zondag 10 februari 2013 geopend van 12.00 – 17.00 uur. Kom kijken en laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze kunstenaars. Met een aankoop van een kunstwerk steunt u de Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk, maar ook door het drinken van een kop koffie/thee of een glas glühwein of chocolademelk.

 

Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl waarop t.z.t. de deelnemende exposanten te zien zijn. De begraafplaats is incl. de kapel rolstoeltoegankelijk.

 

 

 

 

16 t/m 18 november 2012 is er in de Van ZantenHal in Nieuw Vennep een kleine expositie 
van mijn urnen op de stand van Yarden. 

 

Titel bijeenkomst:
Urn to be
Urnen, workshops en rouwverwerking

Locatie:
Yarden Uitvaartwinkel
Amsterdamseweg 182 – 184
1182 HL Amstelveen

Datum:
Opening expositie op 04 oktober 2012
Expositie loopt door tot 30 november 2012

Op 30 november ben ik aanwezig van 13.00 tot 17.00.

Tijd:
Opening expositie om 16:30 uur met een hapje en een drankje

Korte informatie over de bijeenkomst:
Door middel van creatieve workshops worden urnen, onder begeleiding met Daniëlle van Assema, samen met u gemaakt. Er kan ook een urn speciaal voor u gemaakt worden. Uniek en bijzonder.

Daniëlle maakt open en gesloten urnen met de hand. Groot of klein, robuust, dikwandig en nooit gelijk in vorm of kleur. De schoonheid van imperfectie.

Ook maakt zij bijpassende gedenkschalen en vazen.

Tijdens de expositie laat Daniëlle van Assema haar werk zien en wordt u verteld wat alle mogelijkheden zijn. U kunt de gehele periode gewoon binnen lopen in onze Uitvaart winkel in Amstelveen om de expositie te komen bekijken.

Iedereen is van harte welkom. 

 

 

 

 

 

WORKSHOP GEDENKSTUKJE MAKEN.

 

In de stilte van het gemis , koesteren we de herinnering.

Wat is er mooier om te gedenken en dit met je eigen handen vorm te geven..Sinds jaar en dag maakt Danielle van Assema ( Urn to Be) gedenkkunst. In Oktober geeft zij daarom een workshop in 2 delen waarin je voor overleden dierbaren een gedenkstukje kunt maken. Deze workshop is in samenwerking met de Nederlandse uitvaartorganistaie Yarden , maar ook voor niet-Yarden leden.

 

De datum voor de eerste workshop is 18 oktober van 13.30 tot 15.30 iets maken van klei.

                                                               1 november ( allerheiligen) van 13.30 tot 16.30 raku stoken.

 

Voor informatie en opgave:

Danielle van Assema

Klaverland 12

1531 SX Wormer

075 6214877

06 55727696

aasema05@xs4al.nl

www.urntobe.nl

 

 

(Foto: urntobe)
1 / 1
volgende >
>
||
< vorige
zoom out
zoom in
AMSTERDAM - Vanaf vandaag is een een wisselende expositie van de urnen van Urn to Be in de etalage van het winkelpand aan de Dorpsstraat 40 in Wormer. ( voormalig Marc Bloedjes boetiek).Er staat ook een serie raku vazen/schalen.
Al een aantal jaren maak ik bijzondere kunstvormen die dienen om de as
van overleden dierbaren te omhullen. Ook heb ik al diverse urnen samen
met nabestaanden gemaakt. want was is er nou mooier om zelf iets
bijzonders of unieks te maken. Om deze manier krijgt het een zeer
persoonlijke vorm evenals mij een opdracht geven om iets persoonlijks te
maken.De techniek die ik hiervoor doorgaans gebruik is raku stoken. Een
Japanse stooktechniek die iedere keer weer bijzonder is in het
eindresultaat. het leven zoals het geleefd wordt.Deze raku techniek is ook het uitgangspunt om zelf tijdens een workshop
vanaf 4 personen een bijzonder kunstwerkje te maken zoals een schaal of
een vaas.

 

 

 

Wat is er nou leuker dan gezellig met vrienden bij elkaar te zijn, lekker te eten in een landelijke omgeving te genieten van muziek, en ook nog eens originele woondecoraties te kunnen scoren?

 

Daarom organiseren Danielle en Pien op 2 en 3 juni, de eerste editie van

“ Een zomerzotheid” – aan het Zwet.

Twee dagen vol gezelligheid, lekker eten, muziek , kunst en hebbedingen.

 

Van 11.00 tot 16.00 ben je welkom (de entrée is gratis) om de lancering mee te maken van het nieuwe label “B-ware”. Ook verkopen wij: handgemaakt keramiek, home and garden decoraties, brocante en schilderijtjes.

 

Op beide dagen is er een high tea van 12.00 tot 14.00 uur. Van 17.00 tot 19.30 uur sluiten we de dag af met een zalige proeverij met hapjes van over de hele wereld. Voor beiden kun je je vanaf nu inschrijven, zodat we weten voor hoeveel mensen we bereiden. Als je gezellig mee wilt eten geef je dan snel op, want het aantal plaatsen is beperkt. Kom met vriendinnen , alleen of met zijn tweeën, iedereen is welkom. We hebben zelfs een live bandje genaamd “ The Few” en zij zullen alle zonnige zomerhits voor ons spelen. Dus mis het niet, kom gezellig langs , de tuin staat voor u open.

 

Inschrijven voor de high tea en proeverij kan per email assema05@xs4all.nl of tel. nr. 075 6214877 / 06 55727696.

De kosten zijn : high tea € 12.50

                          Reis om de wereld proeverij € 19.50

Dit graag overmaken op ING 6942949 t.n.v. van Assema Wormer, onder vermelding van je naam.

Koffie en thee is van het huis, drankjes zijn voor eigen rekening.

 

 

 

 

 

 

Atelier route 2011                                                 Urn to Be

Met groot plezier neem ik als Tengellid dit jaar weer deel aan de Tengel atelier route. Dit jaar doe ik dat samen met mijn collega’s Patricia Dam en Nanda Rottschäfer. 

Ik werk samen met deze kunstenaars omdat wij allen “ de dood vormgeven”. 


 

 Daniëlle van Assema: Urnen, gedenkkunst en vazen.

 

"Iedereen sterft maar niemand is dood" zo leert ons een Tibetaans gezegde.

Door aan de dood voorbij te gaan doe je niemand recht. Jezelf in de laatste plaats. Ieders leven is uniek. Het is juist die uniciteit die mij zo boeit. Voor mij was het sterven en de crematie van een aantal dierbaren het moment van bezinning. Het sterven en de dood is niet standaard en laat zich niet vangen in een standaard urn. Het is daarom dat ik heb besloten om urnen te maken die recht doen aan ieders leven: uniek.

De techniek die hier recht aan doet is raku stoken. Een Japanse techniek die iedere keer weer uniek is in haar eindresultaat. Het leven zoals het geleefd wordt.

Het afgelopen jaar heeft mijn werk een belangrijke wending genomen. Zo ben ik op zoek gegaan om in mijn werk nog meer de binding te vinden met aardse materialen. Tevens ben ik, onder invloed van nabestaanden, tastbare herinneringen van overledenen aan het verwerken in mijn kunst. Dit is mijn nieuwe serie relik-urnen.  


 

Patricia Dam: In memoriam schilderijen.

Het overlijden en daaropvolgende afscheid van mijn moeder maakten diepe indruk op mij, maar ik merkte dat het ontwerpen van het memoriam, met daarin een foto van haar, mij een goed gevoel gaven in het verwerkingsproces.

Hierdoor geïnspireerd geraakt trommelde ik onze veertien kleinkinderen op en vroeg aan de jongste zeven of zij tekeningen wilde maken naar aanleiding van het afscheid van oma. De oudste zeven vroeg ik een gedicht te maken met als thema “afscheid”.

Deze gedichten en tekeningen heb ik samengebracht in negen kleine werkjes in bloklijst en deze samen vormen een kunstwerk met als titel “Ode aan oma”.  


 

Nanda Rottschäfer: Gedenkhuisjes

Als een naaste je ontvallen is, zoek je een manier om de herinnering levend te houden. Toen mijn nichtje Caro overleed op 14 jarige leeftijd, vond ik het in een gedenkhuisje dat ik heb gemaakt.

 

Het heeft een vast plekje in mijn huis. Ik brand een kaarsje van tijd tot tijd en bewaar er persoonlijke dingetjes in zoals foto’s, een ringetje of kleine cadeautjes die ik van haar heb gekregen destijds. Maar bijvoorbeeld ook een kastanje, van de grond geraapt op de eerste herfstdag van het jaar en die me doet denken aan boswandelingen met mijn nichtje. Zo blijft ze deel uitmaken van mijn leven. Dierbaren kan niet meer, maar het gedenkhuisje biedt een alternatief.

 

Na mijn eerste gedenkhuisje volgden er meer. In uiteenlopende vormen. Van Tempel tot kapelachtige vormen. Godsdienst of spiritualiteit kunnen van invloed zijn maar dat hoeft niet. Meestal overleg ik met de nabestaanden over vorm, kleur of andere specifieke wensen. 


  

De tuin op Klaverland 12 te Wormer is op 15 en 16 oktober geopend van 11.00 tot 17.00. Op beide dagen is er een demonstratie raku-stoken met een groepje cursisten. Voor het programma kunt u kijken op de website: www.urntobe.nl.

 

Daniëlle van Assema  (06 55727696)

Patricia Dam  (06 42030174)

Nanda Rottschäfer (06 13251329)

  


 

TENGEL ATELIER ROUTE 15/16 OKTOBER 11.00 tot 17.00

Tijdens de atelier route is er de mogelijkheid om mee te  doen aan een mini workshop raku-stoken. Altijd al eens kennis willen maken met deze prachtige  Japanse stooktechniek, dan is dit je kans.  

Op beide dagen beginnen we om 14.30 met de uitleg over glazuur  en het glazuren van je werkstuk. (vaasje)

Om 15.00 gaan de werkstukken in de raku oven.  Om 15.45 halen we de werkstukken uit de oven en gaan ze in de rap ton.  Om 16.00 maken we de werkstukken schoon en zie je het prachtige  resultaat,  De workshop is op inschrijving en kost 30 euro incl materiaal en  stookkosten.

assema05@xs4all.nl

075 6214877

06 55727696
 


 

JISP - Op 3 september is er een urnen-expositie van Danielle van Assema (Urn to be) tijdens de nazomermarkt in de kerk van Jisp.

Danielle van Assema maakt op heel artistieke wijze urnen en gedenk kunst, zoals het leven geleefd wordt; uniek en bijzonder.

Ook geeft zij workshops om samen met nabestaanden een urn te maken.

Tijdens deze expositie, die duurt van 11.00 tot 16.00 kunt u uitgebreid informatie verkrijgen over de workshops en is er ook verkoop van raku gestookte tegels, vazen, schalen en kleine kunstvormen.

Op aanvraag kun je ook zelfgemaakte werkstukken raku-stoken bij ons.

  


 

Op 10 september is er een urnen-expositie van Danielle van Assema, tijdens de nationale monumenten dag, op de monumentale begraafplaats in Oost-Knollendam.

Danielle van Assema maakt op heel artistieke wijze urnen en gedenk kunst, zoals het leven geleefd wordt ,uniek en bijzonder.

Ook geeft zij workshops om samen met nabestaanden een urn te maken

 

In het Monumentale pakhuis “Koninsbergen” Dorpsstraat 121 in Oost Knollendam geeft zij uitleg over haar werk en workshops en is er tevens een expositie van raku gestookte vazen en schalen.. Het is ook mogelijk om workshops raku-stoken te volgen voor het maken van een vaas of schaal. De expositie duurt van 10.00 tot 16.00.

 

 Expositie Afscheidscentrum Bennis Uitvaart

17 juni 2011

Dorpsstraat 18

1531  HM Wormer

tijdens de braderie

  


 

Op 15 en 16 oktober doe ik weer mee aan de atelierroute.

 

Dit jaar geef ik een workshop op beide dagen. Er is de mogelijkheid om te leren glazuren en rakustoken. Deze workshop is aan het einde tevens de demonstratie voor verder publiek.

Inschrijven via www.urntobe.nl.

 

De kosten voor deze 2 uur durende workshop bedragen 30 euro per persoon. Er is een minimale deelname van 6 personen.Dit is inclusief materiaal en stookkosten en je werkstuk mee naar huis.We glazuren en stoken een klein vaasje.(foto)

 

Op deze dagen heb ik ook  gasten in de tuin waaronder  Patricia Dam. Patricia maakt schilderijen van aangebrachte kinderspullen en tekeningen. Onlangs heeft zij een prachtig schilderij gemaakt van de tekeningen die gemaakt zijn rondom het overlijden van haar moeder.

De tweede gast staat nog niet helemaal vast.

 

Op deze dagen is er uiteraard een nieuwe collectie urnen te zien waaronder een art deco urn.

En verder is er een ontwerp van een paarden urn te zien met de  mogelijkheid om alle as te bewaren( 35 liter).

 

Kogerpark Koog a/d Zaan 19 Mei 19.00

demonstratie raku stoken en kleine expositie

tijdens de week van de amateurkunst.

  


  

Open tuinen route

Neck/Wijdewormer

Urn to be , Art to be  Kunst in een urnentuin

26 juni 10.00 tot 16.00

Hallerweg 64

  


 

Kunstmarkt Bergen Noord Holland

30 juni van 16.00 tot 22.00

  


 

Expositie Begrafenis- en crematievereniging barbara uitgeest

26 februari open huis

expositie urnen en gedenkkunst

Niesvenstraat 12

1911VA Uitgeest

van 14.00 tot 16.30

  


  

Expositie Afscheidscentrum Bennis Uitvaart

5 februari 2011

Dorpsstraat 18

1531  HM Wormer

11.15 tot 15.00

  


  

Vanaf 5 januari 2011 raamexpositie Zaanweg 64 Wormerveer.(voormalig Domani).

Iedere week een wisselende expositie van urnen en gedenkkunst.

 

Interview radio 9   www.kunstgrepen.com  uitzending 6 oktober(podcast)

 

 

 

 

 

Tengel Atelierroute 9 en 10 oktober

Urn to Be , Art to Be

Kunst in een Urnentuin

Klaverland 12 

1531 SX Wormer

 

 

Op deze dagen geef ik een demonstratie rakustoken.

13.30 glazuur aanbrengen

14.00 oven inladen

15.00 oven uitladen

15.20 werkstuk uit zaagsel ton halen, schoonmaken

 

15.30.......wijntje

 

 

 

 

 

5 September

Kunstmarkt Hoorn

van 12.00 tot 17.00

www.hoornkunstencultuur.nl

 

 

 

 

 

 

19 Juni Herinneringsbijeenkomst Westzaan

adres Dolphijnstraat Kerkhof Westzaan

expositie van raku en buitenurnen.

gedenkschalen gedenkvazen gedenkstenen

informatie over de workshops.

 

 

26 Juni Uitvaart markt bergen Binnen

adres rondom Ruinekerk.

 

 

 

 

 

 

                

Maand November Thema Urnen, workshops en rouwverwerking Bibliotheek Wormerland

Kemphaanstraat 131

1531 VD Wormer

 

Openingstijden:

 • De Bieb Wormerland

  en Speel-o-theek*

  maandag en vrijdag
  14.00 - 20.30
  woensdag
  14.00 - 17.30 
  zaterdag
  11.00 - 13.00

 

 

Woensdag 16 September 

Rosariumhorst Krommenie

14.30 tot 16.30

Tijdens presentatie nalatenschap beheer Bestevaer.

 

Vanaf 12 September Kerkhof Overweersepolderdijk  Purmerend.

Aantal buitenurnen in urnenmuur.

 

 

 

 

 

 

Donderdag 20 Augustus

Ruïnekerk Bergen (N.H.)

Artistieke Markt

17.00 tot 22.00

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 23 Mei Grote Kerk te Alkmaar

Uitvaartbeurs : Afscheid met heel je hart.

11.00 tot 17.00

www.uitvaartbeursalkmaar.nl

 

 Zaterdag  20 Juni ARTISTIC PARK 

Wilhelminapark Wormerveer

11.00 tot 16.00

catering verzorgd door "wat de pot schaft"

Pien Hanou 075-6426340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UA-18217884-1 - http://www.urntobe.nl